2016 Hasta Yorumları

Mesajlar

Zuhre Vxx XXX 27-01-2016

Beyin ve Sinir Cerrahisi Tek Adresi-Hasan Çağlar Uğur (biz yabanciyiz, fazla turkce bilmiyoruz. bu yuzden kusra bakmayn) 我来自中国,今年80岁,8年前我不幸脑中风,留下后遗症,半边身体行动不便,虽经这些年来的康复锻炼,右手至今没有抓握力,我现在的身体处于什么状况自己也不清楚,也没有人告诉我,这使我有些迷茫和悲观,不知以后应该怎样办才好,带着这样的心情我来到土耳其。 女儿为我联系到脑神经专家哈桑大夫。哈桑大夫在询问了我的病史,看了我的脑部CT片子,检查了我身体各部位的功能后明确地告诉我,我目前除了右手的问题以外其他各方面功能良好,就和正常人一样,右手的功能恢复较慢,需要时间,但如果长期不懈地坚持锻炼下去,功能有望再提高10%--25%。女儿和我听后非常兴奋,我尤其感到备受鼓舞,不仅清楚了自己目前的状况,而且看到了努力方向,也看到了前途一片光明,心情和来时大不一样,对自己以后的生活充满了信心。 我非常感谢哈桑大夫,他不仅医术精湛高明,病情分析的清楚到位,而且平易近人,对待病人和气友善,语言幽默有趣,给人以鼓励,从而增强信心,他是我见过的最和蔼可亲的好大夫。今后我会按照哈桑大夫的指导,不断加强右手功能的锻炼,力求达到最佳水平。能有幸得到哈桑大夫的诊疗,我感到不虚此行。 Beyin ve Sinir Cerrahisi Tek Adresi-Hasan Çağlar Uğur yukardaki yazi babam yazdi, simdi ben kisaca turkceyi cevirim.yada daha dogrusu yasadiklarimiz bu gercek olayi sizlere anlatmak istiyorum. Babam 81 yasinda, gecen haftya Cinin baskenti Pekinden geldi, gelmek sebebi, beni gormek, aslinda Doktor Hasan Caglar Ugur doktor icin geldi derse daha dogrudu.cunku babam 8 sene once beyin kanama gecirdi.Cinli doktor hep ona beyiinde sorun var, ilac ic diyordu.biz de kabul ediyorduk, ama doktor Hasan bey, cok farkli acidan olayi bakis bize dogru yolu gosterdi. nasil bir yolu derseniz, bu da onun derin bilgisi, mantikli dusuncesi, samimi ve gercek gorusu,bize babamin bu hastalik neden geldi ve nasil yenmesini gosterdi.Hasan beye gitmeden babam her gun idra kacma vardi. ama simdi bu hastalik yok oldu, cunku Hasan Caglar Ugur doktor beyden cok etkiledi,o kendine guvenmeye basladi.cunku babam once kendini iyilesecegini pek emin degildi, Hasan beyin o gercekci konusma, mantiklik gorusu babam kendine guvenmeye yeniden basladi.evet, pisokloji ne kadar onemli, ama bence Hasan bey gibi kaliteli bir doktor da ayni dericede.Hasan beyden binlerce tesekkur ediyorum ediyoruz, Allah ondan razi olsun. iyiki geldik.bu nedenle Beyin Sinir Cerrahisi icin dokturu ariyorsaniz, tek adres- Hasan Caglar Ugurdan baska degildir. saygilarimla Zuhre-Appar

Abdulkadir Alxxx 30-01-2016

Tesekkurlerimi belirterek baslamak istiyorum yazıma. Hasan beyi tanıyarak hayata yeniden döndüm diyebilirim. Beynimde hipofiz tumorü oldugunu ogrendigimde gec kaldıgımı ve epey buyuk oldugunu ogrendım ardından hemen dalında uzman doktor arayısına girdim ve cevremde olsun internette arastırmalarımda olsun Hasan beyin bu anlamda iyi bir doktor oldugu kanısına vardım. hasan beye gittigimde hemen ameliyat olmam gerektigini ve ucurum kıyısında oldugumu ogrendım gun icinde doktorumuzla konuşup ameliyata karar verdik. Ertesi gun hemen ameliyata aldı ameliyatım surecinde oncesi ve sonrasında surekli ailemide bilgilendrmesi, tum sorulara tatlı dille yanıtlaması bizleri cok memnun etti. Ayrıca cok basarılı bır ameliyat oldu. Butun sorunlarımı astım ve cok iyiyim. Dalında cok basarılı ve tavsiye edebilecegim bır prof. tekrar tekrar kendisine tesekkur ederim

Yakup Kxxxx 03-02-2016

herkese iyi günler yaklaşık 1.5 yıldır çektiğim boyun fıtığı ağrılarımdan prof.dr hasan beyin sayesinde ağustos ayında yapmış olduğu operasyon ile kurtuldum.. kendimde sağlıkçı olduğum için çok iyi araştırıp çok doğru bir kara verdiğime emin olup ameliyatımı yaptırdım çok şükür uykusuz sancılı ağrılı felçli günlerim önce allah cc sonra hasan beyin sayesinde geçti kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum..bu tür şikayetleri olan varsa özellikle kolda uyşma kolu kullanamama sırt üstü uzanamama boyunu sağa sola çevirememe gibi vs şikayetleriniz varsa imkanınızda varsa bu anlamda prof dr hasan bey ile gözü kapalı görüşebilirsiniz

Vehibe Cxxx 04-03-2016

Uzun süredir Ankara'da yaşıyorum. Kasım ayında bir hastanede bel fıtığı teşhisi kondu. İlaçla tedavim devam ederken ani bir hareketten dolayı durumum daha da kötüleşti. Yatağımdan kalkamaz hale geldim. Ankara'da bir çok doktora muayene oldum. Hepsi ameliyat dedi. Hasan Hocamla bir doktor dostumuzun tavsiyesi ile tanıştık. O da ameliyat olacaksın dedi. Hasan Beyin ameliyat ettiği hastalarıyla görüştük. Onlar da ısrarla Hasan Hocayı önerdiler. Hasan Hoca bize güven verdi. Muayene olduğumuzun ertesi günü kendisinden ameliyat olmaya karar verdim. Sağolsun bizim adımıza hastaneyi kendisi hazırladı. Ameliyat günü gittik. Ameliyattan önce hem Hasan Bey hem de ameliyat ekibinden arkadaşları ziyaret edip beni rahatlattılar. Ameliyatım çok başarılı geçti. Yaklaşık iki buçuk ay oldu. Normal hayatıma döndüm. Fıtıkla ilgili hiç bir şikayetim kalmadı. Hasan Hocama ve ekibine minnettarım. Hasan Çağlar UĞUR bey dalında ülkemizin en iyi doktorlarından. Kendisini iyi yetiştirmiş. Genç ve dinamik. Kendisine güveni tam. İnsani ilişkileri çok iyi. Güleryüzlü, sabırlı, sempatik ve konuşkan. Hastalarına ve hasta yakınlarına karşı gayet kibar ve anlayışlı. Ameliyat sonrası dikkat edilmesi gereken konulara sık sık vurgu yapıyor. Kendisine gerek iş yerinden gerekse cep telefonundan her istediğinizde ulaşmanız mümkün. Merak ettiğiniz her konuyu kendisine danışabiliyorsunuz.

Semanur Txx 15-03-2016

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese geçmiş olsun. 5 yıl önce baş dönmelerim oldu ve baygınlık geçirmiştim. Hastaneye gittiğimizde nöroloji bölümüne yönlendirdiler, nöroloji kalbe, kalpte KBB ye yönlendirdi. Özel bir hastanenin Profesör olan KBB doktoru çekilen BT sonucunda meniere teşhisi koydu. 5 yıldır meniere tedavisi görüyordum, hiçbir zaman kendimi iyi hissedemedim.3 yıl önce tekrar baş dönmelerim olmuştu aynı doktora gittiğimde yeni bir ilaç yazdı ve başımda ki basınçların normal olduğunu ve böyle yaşamaya alışmam gerektiğini söylemişti. Son zamanlarda başım daha çok basınç yapıyor, kalbim sanki beynimde atıyordu ve kulaklarım patlayacakmış gibi hissediyordum. Basınç beni çok zorluyor, kısa mesafeleri bile yürüyemiyordum. Baş dönmelerim tekrar başladı ve bunun üzerine tekrar KBB doktoruma gittim, şikayetlerimi bildirdim. Doktorum, 5 yıldır biz meniere diyoruz ama kulak arkasında küçük tümörlerinde olacağını söyledi ve MR istedi. MR sonucunda 3.5 -4 cm kadar epidermoid sol köşe tümörü tespit edildi. Hemen tanıdık bir beyin cerrahı doktoruna gittik, yüzümün sol kısmının felç olacağını hatta göz kapağımın bile kapanacağını söyledi. Daha sonra tedavilerle düzelir mi diye sorduğumda kocaman bir hayır cevabını almıştım. Nedeni ise tümörün içinden 5 sinirin geçmesiydi, doktor sinirlerin hepsini göremem ki dedi. O gün kendimi çok çaresiz hissetmiştim, bir tanıdık vasıtası ile Prof.Dr.Hasan Çağlar Uğur hocamı aradım, yanına gittiğimizde riskleri söyledi, fakat bana hiçbir zarar vermeyeceğini de söyledi. Kız kardeşimin ameliyatına girer gibi girerim demişti. Bir hastanın doktoruna güvenmesi önemli bir şey ve o gün konuşmamızda Hasan Hocam bana o güveni verdi. Ameliyat gününe karar verdik, yanından ayrılırken tokalaşmak için elimi uzattığımda bana sarılarak benim enerjimden sana da geçsin ameliyata kadar kendine iyi bak ,moralini yüksek tut dedi. Hasan Hocamın bu kadar samimi ve sıcak davranması bana moral olarak çok iyi geldi. Ameliyat günüm geldi ve yüksek bir moralle ameliyata girdim. Çok şükür ki ameliyatım başarılı geçti. O korkulan risklerin hiçbiri gerçekleşmedi. Şu an ameliyat olalı 4 ay oldu, beni görenler ameliyat olduğuma inanamıyor. Şu an yüzüm gülüyor ise Hasan Hocam sayesinde. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisini, samimiyetini hiç eksik etmedi.Prof.Dr.Hasan Çağlar Uğur hocam çok yetenekli ve sağlam bir ekibe sahip. Öncelikle Hasan Hocama sonra ekibine sonsuz teşekkür ederim. Sayenizde 26 yaşında yeniden doğdum. Hep dualarımdasınız.

S.Nazif Kxx 21-04-2016

Oğlum üniversite hastanesinde bel fıtığı ameliyatı oldu fakat iyi olamadı. Afyon da daha önce ameliyatını yaptığı kişinin tavsiyesi ile gittik ve ameliyatı başkası yaptığı için geri cevirmeyip tekrar ameliyatını yaptı . yaklaşımı çok insancıl , alçak gönüllü , bir sıkıntı olunca gece gündüz rahatça aranabilecek kişiliğe sahip, mesleğine hakim bir insan. Ameliyat tan bir ay sonra okul için durum raporuna ihtiyaç oldu, sağolsun anında kargo ile ulaştırdı. Ayrıca bu ilgisinden dolayı tekrar teşekkür ederim. İnsancıl yaklaşımlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Murat Txx 21-04-2016

Ben Hasan bey ile tavsiye üzerine tanıştım tanıştığım için çok memnunum.ameliyat öncesi çok ağrılı bir durumum vardı görüşmediğim doktor ankarada kalmadı en sonunda hasan bey ile tanıştım ve ameliyata karar verdim.bel fıtığı ameliyatım çok iyi geçti ameliyat öncesi ve sonrası doktor beyin konuşmaları gayet tatmin ediciydi ameliyat sonrası herhangi bir durumda irtibata geçmeniz halinde ise yardımcı oluyor ankarada ilk kez tanıştığım hasan beyi dalında bence bir numara hasan beyi tanıdığım için çok mutluyum.

Deniz Txx 21-04-2016

Merhabalar; Hasan Beyi yaşadığım şehirdeki başka bir hekim arkadaşım önerdi. Özel muayenehanesine tipik bir akademisyen ve tıp insanı ile karşılaşmayı bekleyerek gittik. Uzun ve çocuklu bir yolculuk sonrası tam saatinde ofisine alındık. Buradan sonraki süreç benim Prof. Dr. lara bakış açımı değiştiren bir deneyim oldu. Karşımızda gayet enerjik, ilgili, samimi ve kendinizi bir arkadaşınızın yanındaymışçasına güvende hissettiren biri vardı. Teşhis ve tedavinin başarısı çok tatmin edici oldu. İstediğimiz an direk kendisine ulaşabilme lüksü paha biçilmezdi. Şehrimde 2-3 uzmanın çok detaylı muayene ettiği ama muallakta kaldığı teşhisi 30 saniyelik bir muayene ile halletti. İlerlemiş ama benim hiç hissetmediğim boyun fıtıklarımdan dolayı operasyon olmam gerektiğini ve sebep/sonuç durumunu bana gayet net hatta yanımdaki çocuklarımın bile anlayacağı şekilde izah etti. Muayeneden 48 saat geçmeden operasyon olmuş , memlekete dönmüş evde turluyordum. Bu arada; süper ekibiyle; yaklaşık 4-5 saatlik başarılı bir operasyona imza attılar. Sonuç olarak; hayatımda kaliteli bir insanla tanışmanın mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız. Konusuyla ilgili şikayeti olan tüm okurlara hocamızı tavsiye ederim

Haldun Axx 22-04-2016

Yaşı ilerlemiş olan annem, yıllar önce geçirdiği trafik kazası ve sonradan düşmeler neticesi belinden rahatsızdı.Son zamanlarda ağrıları artınca yürüyemez hale gelmişti. Gittiğimiz doktorlar annemin yaşı gereği ameliyat olmasının riskli olacağını yada riskler değerlendirildiğinde olmaması gerektiği gibi şeyler söylediler. Uygulanan fizik tedavi vb. uygulamalardan da netice alamadık .Ağrıları iyice artınca bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sayın Prof.Dr. Hasan Çağlar Uğur hocamıza muayene olduk. Hocamız çekilen mr neticesi bel bölgesi L4 kemiğinin tamamen parçalanmış olduğunu, sinirlere baskı yaptığını, felç olabileceğini ve annemin acilen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Anneme sıcak yaklaşımı ve güven veren tavrı ile, yıllardır doktora gitmekten ve ameliyat olmaktan korkan annemi ikna etti. Hocamızın 2016 Ocak ayında yaptığı çok başarılı ameliyat sonrası ertesi gün ayağa kalkan annemin ne ağrısı kaldı ne de sızısı. Ameliyat öncesi ve sonrası gösterdiği yakın ilgisi her türlü takdirin üstündedir. Hocamızı bu tür rahatsızlığı olan herkese tavsiye ediyoruz. Hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Yaşar Yaxxx 07-05-2016

Merhabalar,Adım yaşar. Trabzonda yaşıyorum. Hasan bey' e 75 yaşındaki annemin bel kayması ve çok aşırı derecede kanal daralması şikayeti üzerine uzun süren araştırmalarım ve tavsiyeler sonucunda ulaştım. Önce kendim MR sonuçları ile yanına gittim görüştüm. Hasan beyin samimi ve açık konuşması ,bilgisi güleryüzü beni çok etkiledi .Hemen İlk görüşmemizde tamam hocamızı buldum dedim. Annemin çok şiddetli ağrıları vardı. ayak başparmağında felç başlamıştı ve 30 mt yürüyemiyordu en önemlisi ameliyat olmak da istemiyor,çok korkuyordu. Annemi 1 ay sonra muayeneye götürdük. Sağolsun Anneme herşeyi anlattı, tatlı dili ile ikna etti ve o ameliyat olmam diyen annem ertesi sabah ameliyata girdi . 2 ay geçti annemin ağrıları çok azaldı yürüyüşe çıkıyor, markete iniyor ve her geçen gün yaşam kalitesi dahada yükseliyor.Annem hasan beye çok dua ediyor. ANNEM BENİM CANIM, ben canımı Hocama teslim ettim ve şimdi çok memnunum, tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum, gerçekten hocam alanında en iyilerden.

¬´ Önceki Sayfa 1 2 34 Sonraki Sayfa ¬ª